İDEAL EVDAR XANIM HANSA SOBASINI SEÇİR

29.03.2017

İstənilən piroqun hazırlanması daha rahat və daha sürətli olacaq, əgər Siz Hansa firmasının MÜASİR sobalarından istifadə edirsinizsə

Hansa sobaları – ən yaxşı qiymət üzrə yalnız - Galaxy.az-da!

İNDİ alın, doğmaları və yaxınları dadlı yeməklərlə sevindirin

http://galaxy.az/catalogue/kitchen/ovens
Galaxy.az – qiymətlərdə aşqər fərq!

İnqrediyentlər: Yumurta 2 şt. Buğda unu 500 q Kərə yağı 200 q Şəkər 250 q Vanilin 0,5 hissə l. Yumşaldıcı alət 1 hissə l. Çiyələk cemi 200 q mürəbbəylə


1 Yağı kiçik qazançada yanmağa qoyun. Bu vaxt ərzində yumşaldıcı alətlə unu ələyin.
2 Yandırılmış yağı dərin kəsaya tökün və şəkərlə, yumurtaları və vanili qarışdırın.
3 Xəmiri yoğuraraq mayə qarışığa unu yavaş-yavaş əlavə edin. Nə vaxt ki, o hazır olacaq, onu iki hissəyə bölün. Birinci hissəni 1 saat dondurucu kameraya gyun, və lazımlı ölçüyə qədər açın, yağlanmış formanı çıxardın və cemin qatıyla örtün
4 Dondurucu kameradan xəmiri çıxardın və onu böyük sürtkəcdə sürtün. Cəmlə bol-bol səpin və sürtkəcdən keçirilmiş piroqu 25 dəqiqəyə 200 dərəcəyə qədər sobaya bişirilməyə göndərin.

  

81